Onderhoud

Wat kunnen wij op dit gebied voor u betekenen:

De kleine beurt: Het verversen van de olie en vervanging van het oliefilter, inclusief inspectie op diverse punten.

De grote beurt: Motorolie vernieuwen inclusief oliefilter, benzinefilter, luchtfilter, bougies, remmencheck, eventueel vervangen van distributieriem inclusief  looprollen / spanrol en indien nodig de waterpomp. Bij deze beurt wordt de auto volledig  geïnspecteerd en indien nodig de onderdelen die niet naar behoren functioneren in  overleg met u vervangen.

 

Diversen

Uitlaten /Sport uitlaten deze kunnen op maat gemaakt worden met het geluid wat u wenst.

A P K: Ook deze keuring kunnen wij voor u verzorgen.

Banden en Velgen:Wij kunnen alle merken banden leveren en monteren  daarnaast leveren wij Licht Metalen velgen van verschillende merken  tegen scherpe prijzen.

Anti Roest behandeling: Wij bieden u verschillende opties daar in van  plaatselijk een deel behandelen tot en met de gehele auto binnen en  buitenzijde een bescherming geven. Ook een complete restauratie gaan wij niet uit de weg! Dit dit kan op verschillende  manieren,wij geven graag op verzoek meer advies.

Softtops: Deze leveren wij in verschillende kleuren incl montage.

Daarnaast kunnen wij storingen lokaliseren en oplossen door middel van ons uitgebreide assortiment aan diagnose apparatuur.  Ons vakbekwame  team staat te allen tijde voor u klaar om uw problemen op  te lossen.